lördag 28 juni 2014

Sopkvast och sopskyffel i trä

Nu har vi äntligen köpt oss en snygg sopborste med tillhörande sopskyffel i trä! Har i många månader smygtittat på Iris Hantverks utbud och när vi sprang på sopkvasten på Designtorget under vår Götebrogssemester slog vi till. Dessutom hade vi 20% rabatt på just Designtorget i ett rabatthäfte som följde med Göteborgskortet. Man får se det som en investering, både städutrustning och inredning i ett och troligen något vi kommer ha många många år. Borsten kan nu stå framme utan att skämmas för sig. Skaftet är i oljad bok, borsten i tagel och skyffeln i plast.

Förra köksborsten åkte till garaget och den i garaget åkte till ett av uthusen. Blir ju att man sopar en del med småbarn, och vuxna för den delen, som smular och drar in diverse trädgårdsmaterial i huset så här års.

Sopset i trä från Iris Hantverk

Andra produkter från Iris Hantverk som jag sneglat på är den snygga handdukstorken, vi håller som bäst på att planera och flytta om i tvättstugan. Kanske går att knåpa i hop något liknande själv...


Handdukstork oljad ek, Iris Hantverk 568 kr

Bordsborste Iris Hantverk, letar liknande på loppis

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag har kikat på sopkvasten och skyffeln också, lade även märke till att Underbaraclara även köpt en. Jag har lagt märke till att ni valde sopskyffeln i plast och inte i plåt, får man fråga varför? Är det så att med plast är det lättare att få upp smutsen än med plåtskyffeln? Eller vet ni någon som köpt den i plåt?

  Jag är bara nyfiken, jag funderar nämligen på den i plåt men funkar den inte så köper jag hellre en i plast.

  Mvh Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin, ursäkta sent svar! Stämmer att skyffeln är i plast och vi valde det då vi har en mindre handskyffel hemma i plåt som jag vi tycker fungerar lite så där, speciellt mot vårt golv - det är skifferplattor i storlek med gatstenar och mycket fogar och ganska ojämnt. Tänkte att vi hellre har en skyffel som fungerar och därmed används. Fast hade så klart varit roligast med en i plåt bara för att =) Fundera lite på vad ni har för golv och se om du kan hitta någon att provsopa med. Jag har bar testat en handskyffel i plåt och inte ett stående sopset, kan ju va skillnad i kvalite som inte vi tänkt på. Lycka till med köp iaf! =)

   Radera