fredag 16 maj 2014

Vackra borstar från Iris hantverk


Iris hantverk är ett svenskt företag grundat i slutet av 1800-talet med vackra och användbara produkter tillverkade för hand. Grunden i företagets verksamhet är borstbinderiet i Enskede – där binder fem synskadade hantverkare från flera olika kulturer borstar enligt gammal hantverkstradition. Företaget samarbetar även med synskadade hantverkare i Estland.

Borstarna kan ni hitta i olika webbutiker och hos återförsäljare, samt i två egna butiker i Stockholm. Iris hantverks vision är att få återväxt i det traditionella hantverksyrket som borstbinderi är. Vi tycker deras produkter har fin design, bra kvalité samt är gjort av härligt naturmaterial. Högt på vår önskelista står bland annat deras fina sopset Lata Pigan i oljad bok och tagel, skyffeln är i plåt. Något så fint kan få stå framme och glänsa i köket! Även deras snygga bordsborste skulle göra stor nytta i vårt hem.

Tag chansen att vara med och tävla om en badborste med skaft i ek och borste helt i tagel. Perfekt att använda i stället för peelingkrämer. Bilder lånade från Iris Hantverk hemsida.3 kommentarer:

 1. Klart jag vill va med i utlottningen :) Jag mailar er och delar tävlingen på instagram "Nillwa"och på facebook "Pernilla Wamsjö"

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är med, delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Har även skickat ett mail till er.
  Ha det gott / Carina
  kattarsel@live.se

  SvaraRadera
 3. Klart jag vill vara med, mailar/delar till min FB-sida (Renate Wretefelt).

  Ha en fin tisdag!

  Mvh Renate
  wretefelt@hotmail.com

  SvaraRadera