lördag 12 september 2015

Vad vill ni läsa om?

Vi är glada att ni är så många som läser. Det inspirerar oss men gör oss även osäkra på vad ni funderar över, hur det kommer sig att ni följer, vilka inlägg som är intressanta eller inspirerande och vad som saknas. Det är lätt att bli hemmablind eller snöa in på vissa saker.

Fråga eller berätta gärna vad ni vill läsa - via e-post, instagram eller i kommentarsfältet nedan. Det är en massa saker vi varken kan eller vet, men kanske vet vi någon annan som vet, stött på en artikel i ämnet, funderat i samma banor eller kan fråga om någon annan läsare har tips.

Tillägg 15 september 2015 - Tusen tack för mail och kommentarer både på blogg och Instagram. Vi fick många fina idéer, frågor och feedback som gör att det redan antecknas kring nya inlägg under hösten.

Sommarminnen

4 kommentarer:

 1. För mig skulle det vara mycket intressant att höra mer om era avvägningar när det gäller ekologi kontra ekonomi. Hur resonerar ni när det gäller kostsamma ekologiska produkter, prioriteringar man kan göra och så vidare. Där tycker jag själv att det alltid är bra med fler tips, så att man själv kan göra fler bra val!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för kommentaren. Jo det är en svår fråga ibland och vi är långt ifrån konsekventa ibland. Skriver gärna ihop ett inlägg om det och de funderingar vi har i ämnet, ska bli roligt. Tack igen =)

   Radera
 2. Jag lever själv ett liv i stan, med lägenhet och liten otymplig balkong, men har även en kär stuga där vi lever sommarliv några månader varje år. Trots att det känns lite motströms i vår vardagsmiljö, försöker jag både plastbanta, tänka på innehåll och miljö, leva ekologiskt och till delar minimalistiskt. Jag tar små små steg mot en mer balanserad tillvaro, där tiden med barn och familj får mer fokus och jobbet allt mindre. Att läsa er blogg känns vilsamt för själen, så ni inte hetsar om mode, karriär, familjelogistik och "måste köpa/hinna/ordna..."Jag läser gärna vidare om små ekologiska, balanserade beslut i vardagen som tar livet ytterligare något steg i rätt riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för värmande ord. Det låter som vi har många lika tankar kring livet i allmänhet. Glädjer oss att du känner så för bloggen. Vi har valt att medvetet inte va för "inne" på flera av de områden du skriver då det (för oss) fort hänger ihop med känslor som stress/tävling eller "se så lyckade och bra vi är". Och många små steg blir det, de flesta framåt, mot ett skönare liv. Sen gillar vi verkligen att pyssla/inreda hemma och har många som frågat om de får se mer hur vi har det så blir nog några sådana inlägg också. Men tänker att det inte blir som inredning utan lite mer lösningar, loppisfyns, arvegods, naturmaterial och så här långt har vi kommit osv.

   Åter igen tack för kommentaren. Ha en fin dag!

   Radera