onsdag 16 april 2014

Bambutandborsten med gott hjärta - Humble Brush

Humble Brush beskriver sig som ett ungt företag med ett stort hjärta. De vill främja en god munhälsovård runt om i världen då en dålig munhälsa kan leda till olika hjärt- och cancersjukdommar. På Humblebrush.se finns följande fina ledord: Vi tror på en ny typ att konsumption, där vi tillsammans med konsumenterna kan vända små alldagliga inköp till små handlingar av generositet, både till vår underbara miljö och till våra medmänniskor.

Humble Brush kontaktade Ekofamiljen för att höra om vi ville ha en utlottning av tandborstar till våra läsare - och det ville vi mycket gärna då det här företaget står får mycket samma värderingar som vi själva har. För varje såld tandborste skänker de motsvarigheten av en tandborste.

Vi vill gärna lyfta fram den här produkten då den är bra att använda, perfekt som present och egentligen skulle passa bättre i ett påskägg än godis.

Humble Brush lottar ut 4 tandborstar till en vinnare här på bloggen. För att delta i tävlingen mailar du dina kontaktuppgifter till ekofamiljen@hotmail.com senast söndag 27 april. Det pågår även en parallell tävling via Insagram där ytterligare en vinnare får fyra tandborstar. Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar