tisdag 5 maj 2015

Ekologisk murarskjorta i hampa och bomull

Vi har letat ett tag efter en snygg murarskjorta men varit helt fel i säsong. Nu kommer vår- och sommarkläder och därmed skjortorna. Tanken är skjortan ska fungera som ett plagg för fest och lite finare vardag i Ms rensade garderob. Som ni vet inspireras vi av lite minimalismtänk (är långt ifrån men inspireras som sagt). Bra basplagg fungerar vid många tillfällen, matchar det mesta andra man redan har i garderoben, ofta lite klassiskt snitt så det ej känns "omodernt" fort. Men viktigast av allt är kvalité, har man en mindre garderob där målet är att bara ha kläder man använder blir en av effekterna just att man använder plaggen ganska mycket.

Lite varor från Butik Paletti, bland annat en ekologisk murarskjorta.


Vi hittade skjortan hos Butik Paletti vars sortiment vi tycker om. De har numera tre butiker men vi bor tyvärr för långt bort och använder webbutiken. Skjortan är av märket Braintree och heter Grandpa Essential Skirt. Plagget är tänkt lite som en investering. Det passar vid många tillfällen och till många byxor, shorts och andra tröjor som finns i garderoben. Materialval och kvalité gör att vi hoppas den har många år att ge. Här är länk till Palettis hemsida där man ser hur snygg den är. Finns fler färger och modeller. Braintree är lite av favoriter här, hoppas investera i fler plagg framöver.

Förutom skjortan blev det eko maskindiskmedel, marsipan och nougat. Lilltösen har fått två tänder och belönas med en egen bambutandborste att gnaga på. Barnens morfar fick en Kleen Kanteen då han nästan alltid ha en vattenflaska med sig och mormor hade önskat sig Beeswrap i födelsedagspresent. 

En för oss ny och rolig sak som vi provmånad lite med var en penna med ansiktsfärg. Perfekt för näsprick och morrhår. Toppen leksak som sporrar fantasin och leken. Lätt att tvätta bort i ansiktet och gissar att det även gäller kläder.

Vi vill passa på att tacka å det varmaste för den fina respons vi fått via mail och kommentarer för inlägget När inspiration blir tävling och klump i magen. Fortsätter att jobba på det där med mindre egenställda krav och mer glädje över det man "får till" i vardagen. 

Mormors traderafyndade present samt BeesWrap 
2 kommentarer:

  1. Riktigt snygg skjorta! Får hinta det till min man :)

    SvaraRadera
  2. M är mycket nöjd med den och vi uppskattat kvalitén.

    SvaraRadera