söndag 1 juni 2014

Ekofamiljen i Söndagar med Stina Wollter

För två veckor sedan fick vi i Ekofamiljen äran att vara med i Söndagar med Stina Wollter på P4. Avsnittet heter "Stina möter Anna i sitt himmelrike" och handlar om olika val man kan göra i livet. Det går fint att lyssna på det i efterhand och vi dyker upp efter 1 timme och 21 minuter och hela programmet är värt att lyssna på. Länk till programmet.

Vi blev kontaktade för att ha en liten pratstund med Stina om just Ekofamiljen som blogg samt om några av de val vi gör i vardagen. Minuterna bara rann i väg och vi hann prata om hur allt började, plastbantning, att det är svårt att "backa" när man börjat välja eko och hur mycket vi konsumenter egentligen kan påverka. Samt att vi är en helt vanlig familj som inte alls är extrema utan har vanliga jobb, bil, hus och många vänner som nog inte alls tänker på att vi är "miljömuppar". Målet med både bloggen och Instagram var och är att få ventilera, hitta likasinnade, inspirera och inspireras då vi är ganska många som går i likasinnade tankar.

Vi vill passa på att tacka alla som följer oss. Blogginläggen blir inte så täta nu för tiden, våren går så härligt och skrämmande fort. Vi delar på föräldraledigheten och den ena är hemma när den andra jobbar. De senaste veckorna har vi haft en massa trädgårdsprojekt som faktiskt börjar bli färdiga, hoppas kunna inspirera med lite bilder så småningom.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar