fredag 1 augusti 2014

KeepJar gör om barnmatsburken till pipmugg och nappflaska

Besök www.keepjar.com

Vi har fått förmånen att få prova den svenska, och i våra ögon mycket smarta uppfinningen, KeepJar. Man kan nu göra om en vanlig barnmatsburk till en nappflaska eller en flaska med pip, sportflaska. Det går att använda barnmatsburkar i alla storlekar och drickdelen är ej gängad utan trycks bara på. 

Det finns ett skyddande siliconfodral, naturgumminappar samt möjlighet att göra om till en pipmugg/sportflaska. E gillade aldrig välling så det har varit gröt och vatten som gäller. Nappflaska när hon dricker vatten på natten och sportflaskepipen när det dricks vatten på utflykter och i bilen, vanliga dricksglas vid måltider. 

Keep Jar - gör om barnmatsburken till nappflaska eller pipmugg
Går att diska, fri från BPA och svensk design tillverkade i Sverige


Gör om glasburken till sportflaska
Sportflaskepipen används flitigt i värmen i bilen och på stranden

Vi är mycket nöjda, speciellt med sportflaskepipen. Silikonskyddet är självklart livsmedelsgodkänt och tål både sterilisering (genom kokning) och diskmakin. En extra rolig sak är att från och med i höst kommer KeepJar levereras i en GOTS certifierad ekologisk bomullsnätpåse. Den kan sedan användas för att ersätta plastpåsar vid köp av frukt och grönt. Vore toppen som fler företag tänkte så! 

Fler fina bilder på hela sortimentet finns på hemsidan www.keepjar.com samt via Instaramkontot @keepjar. Ett annat bra sätt att återanvända glasburkar på (krävs skruvlock), är att göra smoothieglas av dem - Gör ditt egna smoothieglas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar