fredag 7 november 2014

Tygpåsar till frukt och annat i lösvikt

Har länge länge tänkt sy några snygga påsar att ha med till affären och använda istället för de små i plast. Funderat på att använda loppade kökshanddukar men blev några stuvbitar över när det syddes gardiner för ett tag sedan. Påsarna är av ofärgat lin och lyxigt nog hade jag tillgång till en overlockmaskin en helg och sydde delar av dem då, jösses vilken smidig och bra maskin! Blev ej klara och har legat till sig en bra stund, men lusten återkom i dag.

I butiken och kassan är det bäst att ha påsen öppen och nedrullad för att visa innehåll. Fick det super bra tipset, via en följare på instagram, att man kan sy in delar av exempelvis en gammal spetsgardin för att göra innehåller synligt. Tänk vad snyggt det skulle bli!

Blev även två små barnhalsdukar i olika storlek. 

Hemmasydda påsar för frukt och annat i lösvikt

Sysällskap av bebis på magen2 kommentarer:

  1. Helt chockad över att jag inte tänkt att göra det här innan, sätter direkt upp på "att göra"-listan. Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du gillade iden, är ju långt ifrån först med den men kul att kunna inspirera vidare. Finns lite snyggare tt köpa, kanske blir några sådana sedan också, de är i vitt nät.

    SvaraRadera