onsdag 22 oktober 2014

Några nya tygblöjor / blöjbyxor från ImseVimse

Vi kör en kombination av tygblöjor och vanliga engångsblöjor. Tygisar hemma och på vissa utflykter, engångs på resor eller perioder då det upplevs smidigare. Beundrar de som kör hela vägen med bara tygblöjor, men vi känner oss nöjda med det vi ändå gör. Kul att man klarar sig på minsta sopkärlet med blöjbarn.

Vi använder oss av ImseVimses formsydda frottéinneblöja samt ytterbyxor av PUL material som håller tätt. Det finns enormt många olika tillverkare och modeller av tygblöjor. Vi valde dessa då vi kom över ett gäng begagnade till bra pris när E var mindre. Vi tycker de fungerar bra och har därför valt att komplettera allt efter som. De flesta av ImseVimses produkter är ekologiska, vilket vi så klart tycker är toppen då det verkligen används nära barnens hud. 

Ekologiska tygblöjor. Några nya ytterbjöjor, tvättlappar, rispapper och en All in one blöja från ImseVimse

Den här beställningen bestod av två nya och lite större blöjbyxor/ytterblöjor till E samt rispapper för toddlers samt ett till paket tvättlappar då det går åt fler nu med en liten krabat till. Beställde även en liten tät påse att ha använda blöjor i om man inte är hemma. Vi har även köpt vår första AOI, All in one, en blöja som användes som den är (de andra består av en innerblöja i tyg och en yttre blöjbyxa - som ni ser på bilden - som är tät). Förhoppningen är att AOI-blöjan ska va smidig att sätta på och ta med när man är ute i svängen. Kanske den gör att vi blir motiverade att använda tygisar på resande fot. För visst är det pass så att man ibland är glad att man lyckas hinna få på blöjan de sekunder barner ligger någorlunda still. 

Vill även passa på att tipsa om att det för tillfället är rea på vissa av blöjbyxor mm i ImseVimses webbutik. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar