måndag 27 januari 2014

Burkar och pipmuggar av majs


För några veckor provade jag att göra min första beställning från iHerb. Hade sett tips om pipmuggar och små burkar med lock i majsplast som jag ville testa. Pipmuggarna hade inte bästa kvalitén och locken var svåra att få på, gängorna kärvade på alla utom en... De små burkarna däremot kändes helt ok och har funkat bra att köra i diskmaskin på översta hyllan. Vet inte hur tätt de håller för rinniga saker men borde vara ok.  Ett kokt ägg passar perfekt i burken.

I samma veva beställde vi ett bakplåtspapper som marknadsförde sig som lite miljövänligare samt ett vaxat smörgåspapper, ekologisk thaikrydda och en påse chiafrön. Slank med en ekosnuttefilt till en kommande bebis i vänskapskretsen också.

Vi åkte på lite tullavgift, ca 40 kr om jag minns rätt så inga stora summor direkt. Osäker på om det blir någon mer beställning därifrån, känns fasligt långt borta (amerikanskt). Kanske en sväng med kryddor om något år för där fanns det ett fint utbud, om jag inte hittar liknande i någon svensk butik/webshop.

Tillägg maj 2015: Pipmuggarna rekommenderas ej då locken har dålig passform. Burkarna däremot använder vi.

1 kommentar:

  1. http://ekodirekt.jetshop.se/Default.aspx
    Verkar ha både det ena och det andra. ��

    SvaraRadera