onsdag 4 juni 2014

Nya spännande varor från Kung Markatta 2013

Vi har lyxigt nog fått prova på några av Kung Markattas nyheter. De har sedan tidigare ett spännande och stort sortiment med många varor vi gillar och använder ofta. Ingefärsdrickan blev populär och det första vi smakade på, ett toppen alternativ som alkoholfri sommardryck som ändå känns vuxen och inte så söt, den är frisk och bubblig. Vi kommer försöka påverka vår matbutik så de kan plocka in den i sortimentet.


Chiafrön ska va nyttigt och bra på en massa sätt, bland annat omega 3, och vi brukar strö på lite E:s gröt eller youghurt. Lyckan över en ekologisk sötsur sås var stor i hushållet då det är lite av en svaghet tillsammans med turkisk youghurt framför allt. Även deb nya BBQ såsen var god och den ska vi prova igen när tillfälle ges.
Återkommer när vi fått tillfälle at prova Ghee, skirat smör, som vi aldrig använt innan samt de rostade kokosflingorna, den torkade soyafärsen och kakobönerna. Vaniljpulvret användes i gårdagens dessert som blev uppäten innan kameran hann fram... 

En annan sak vi öppnade med en gång var det nya örtsaltet. Nu ser tyvärr inte varje fika så här vackert och nyttigt ut, men ibland, och då gäller det att föreviga! 1 kommentar:

  1. Nu blev jag väldigt sugen på ingefärsdrickan! Den måste jag hålla utkik efter, helt klart! :)

    /Annie - Annies Enkla

    SvaraRadera