söndag 22 juni 2014

Ekologiskt smink - Zuii Organic

Jag, modern i familjen, har fått prova lite ekologiskt smink från Zuii Organic. Det är certifierad ekologisk makup från Australien. Produkterna testas ej på djur, är fira från parabener, petrokemiska tillsatser, nanoteknik, GMO (genmanipulerade ingredienser), talk och konserveringsmedel. Andelen certifierade ekoingredienser är minst 95 %. Det används många ingredienser från blommornas värld, rosen- och jasminknoppar, olja från rosor, mandel ringblomma samt avokado m.m. Märket säljs bland annat via www.puremakeup.se.
Makeup från Zuii Organic

Favoriten är ögonskuggorna som har mjuka fina färger och sitter på plats länge. Är man osäker på vilka färger man passar i erbjuds bra rådgivning, vilket är guld värt när man dels är lite ovan samt vill prova ett nytt märke. Dessa kommer bli toppen till sommarens festligheter samt lite då och då till vardags! Concealer pennan, är toppen att täcka små blemmor eller annat med, känns bättre än det gamla täckstiftet den numera ersätter. Deras foundation var lätt att applicera och känns inte som en täckande mask med torr hy som följd. Jag provade även läppglanset Organic flora lip tint samt läppennan Nude. Gav en lyxig känsla med somriga färger.

Samtliga produkter har en doft som känns ren och inte parfymerad eller stark. Sminket upplevs drygt och kommer att räcka länge. Har man gjort ett rejält rensande bland övriga hygienprodukter känns det märkligt att inte välja rena produkter att ha på läppar, nära känsliga ögon och på hyn. Är det svårt att bestämma sig går det att beställa det mesta i små provförpackningar från Pure Makeup.
Makeup från Zuii Organic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar