torsdag 25 september 2014

Ny skötväska, Fällräven Totepack No. 1

Har slått på stort och köpt en ny väska som ska fungera som skötväska. Använde tidigare en vanlig Minikånken men den börjar bli lite för liten nu när vi snart får ett barn till och framför allt är den inte så skön att bära som vuxen. Totepack har vi spanat på en tid och fastnat för då den är något större men ändå smidig, lätt att packa i och ur samt går att bära på tre olika sätt. Och viktigt för oss, vacker, hållbar, unisex och kommer kunna användas i många år som annat än just skötväska. Troligen en blivande klassiker här i familjen i alla fall!

Väskan kan bäras i vanliga korta läderhandtag, långa axelremmar i tyg eller som en ryggsäck. Skönt att kunna ha händerna fria och slippa snedbelasta ryggen ibland. Finns i en massa fina färger och det var svårt att välja, blev "Autumn leaf" för vår del, en vacker rostorange färg vi är mycket nöjda med. Den rymmer blöjbyte, litet klädbyte, den ack så viktiga matsäcken samt mobiler och plånböcker. Känns skönt att rationalisera bort handväskan. Det är klart att man alltid kunde haft en större väska, men det är bra att träna på rationell packning ibland. Vi har en enkel kökshandduk som skötbädd och det har funkat hittills. Får se om det ändras i framtiden.

Väskan består av ett stort fack samt ett mindre innefack som rymmer plånböcker, mobiler, napp och nycklar. Det finns även ett större ytterfack, samtliga går att stänga med dragkedja och det fanns även en nyckelrem man kan ha fastsatt inne i väskan.

Fällräven Totepack No. 1

Fällräven Totepack No. 1

Fällräven Totepack No. 1 Ryggsäck

Det var svårt att välja färg och stod mellan grön och orangeInga kommentarer:

Skicka en kommentar