tisdag 8 september 2015

Weleda Calendula Babyserie

Vi har fått prova några ekologiska produkter från Weleda. Senaste månaden har våra barn varit torra i huden och vi upplever att de här produkterna fungerat mycket bra. Favoriten så här års blev både deras Baby Cream samt den mer allmänna krämen Skin Food. 

Weledas Canendula babyoil samt lotion är perfekta som lite mer förebyggande. Bodylotion var toppen då den tas upp snabbt av huden vilket är en fördel när det är lite svårt att va still. Mindre risk för fläckar här och där efter nyinsmorda rymlingar. Krämen även bra till vintertorra kinder. 

Weledas tandkräm är omtyckt och funkar jätte bra för oss. Har börjat komplettera snygga bambutandborsten med en mindre snygg eltandborste för att lyckas få med alla små tänder på tvååringen. Bambutandborsten är annars bra och vänlig mot miljön på många sätt. Den håller ganska länge och går att rengöra med varmt vatten eller kokning. Som alla andra borstar tål den dock inte hur mycket bit och tuggande som helst innan den spretar lite väl mycket. Däremot kan man kompostera den eller lägga i vedspisen...

Ekologiska hudvårdsprodukter för barn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar